X
Glamour

És végezetül a nagy szenvedély a glamour fotózás, ha rákeres valaki a világhálón az első mondatok között ezt találja: „ A glamour (jelentése: varázslatos szépség, ragyogás) olyan fényképészeti műfaj, amely célja a modell szépségének kiemelt ábrázolása.” (igen az a sejtetős nem mindent megmutatós képek). Szentül hiszem, hogy ezt kötelezővé kellene tenni minden nő életében legalább egyszer, hogy miért? Mert ha még nem vállalt gyereket, akkor örök emlék marad, a fény fogjuhlejtése, mely az idők végezetéig hirdeti szépségét. Ha már van egy-, kettő- vagy három gyermeke, akkor pedig azért, mert minden NŐ és mindenki szép, csak a túlterhelt, rohanó hétköznapokban ez valahogy megfakul belül és már nem érzik magukat vonzónak, szépnek. Azért tenném kötelezővé, hogy a nő társaim végre kellő önbizalommal sétáljanak az utcán, mert szentül hiszem, hogy minden NŐ gyönyörű!

Ha egy Anya elégedett magával a gyerekeivel is türelmesebb, ha magabiztos a munkahelyén jobban teljesít, ha akár egy ilyen fotósorozat után végre elhiszi, hogy vonzó és még mindig megvan benne minden, mi megvolt tízen-, huszonéves korában, akkor a párjával is más! Igen kötelezővé kellene tenni.

Láttam olyan 20 éves fiatalt, akinek nem volt önbizalma, mert elégedetlen volt valamivel, de milyen párt fog választani, ha maga sem hiszi, hogy megérdemli a jót, milyen eséllyel megy egy állásinterjúra, ha kevesebbnek érzi magát? És nem egy olyan Anyukát ismerek, aki a gyerek után úgy gondolta nem veszi már fel a fiatal lányokkal a versenyt, vagy hogy mán Ő nem ugyan az a Nő, de hát akkor hogyan lenne nyugodt, kiegyensúlyozott, ha egy torz tükör miatt úgy érzi ennyit változott, mennyit veszett régi önmagából? Az idővel csak ért, a gyermekek csak pluszt adtak neki! Minden Nő szép (nem győzöm hangsúlyozni). Ha valaki akkor én tudom, hogy szükség van erre a műfajra és hálás vagyok, hogy Nő vagyok mert nem kell félni egy hölgynek, hogy zavarban lesz, nem kell aggódni, hogy mit látok, mit gondolok, mert én is Nő vagyok és hivatásnak tekintem hogy minél több nőnek mutassam meg milyen gyönyörű, milyen tökéletes úgy ahogy van, és hogy különleges! Nő vagyok nőként gondolkozom, de férfi szemmel látok!

 

Leave a Comment